Jawis

Jawis training & advies bestaat al 13 jaar en heeft inmiddels al 5000 cursisten mogen trainen op het gebied van communicatie. Onze methode is gericht op "Leren door te ervaren" in een open en ontspannen sfeer. Lees hieronder het oordeel van een van onze opdrachtgevers!

"De agressietraining bestaat uit 2 onderdelen, het theoretische kader en het oefenen van aangedragen praktijkvoorbeelden. De aangedragen theorieën en ervaringen van Jawis hebben er toe geleid dat we ons agressieprotocol hebben aangepast.
Daarnaast hebben de medewerkers de rollenspellen als zeer realistisch en prettig ervaren. De verschillende rollen die gespeeld worden zijn niet van echt te onderscheiden. Zelfs de medewerkers zijn enthousiast, en dat gebeurt niet vaak bij rollenspellen.

Naast een goede kwalitatieve inhoudelijke training, is Jawis ook goed bereikbaar en bellen of mailen zij op korte termijn als je een vraag hebt. Daarnaast sturen ze kort na de cursus een overzicht met reacties van de medewerkers en een evaluatie van de gehouden training. In de evaluatie wordt gekeken naar de verbeterpunten voor de organisatie op het gebied van omgaan met agressie. Ook geven ze andere signalen door die tijdens te training zijn opgevallen, ook als die niet met de training te maken hebben, maar waarop wel actie vanuit de werkgeven nodig is.
Kortom, een prettige en fijne samenwerkingspartner, die we zeker nog eens vragen voor een training of cursus."

Lees meer op Agressie Training

 

Jawis training & advies is geregistreerd bij het CRKBO en is vrijgesteld van BTW.